Statenhoek

Appartementen

De verschillende typen appartementen

‘Statenhoek’ kent 4 verschillende typen appartementen. De typen A, B, A1 en C. De typen A en B bestaan uit een woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, balkon en berging. Type C heeft de beschikking over een extra slaapkamer en type A1 kent een verlengde woonkamer. Ieder appartement heeft de beschikking over een in de kelder gelegen berging. 

 

 

 

CARPORT 

Carport aan de achterzijde van het complex. Een carport is alleen te huur in combinatie met de huur van een appartement.  

Heeft u interesse in een carport dan kunt u een email sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (er is op dit moment een wachtlijkst)

 

 

GARAGE

Er zijn garages te huur buiten aan de achterzijde van het complex en binnen in het complex. Garages zijn alleen te huur in combinatie met de huur van een appartement.

Heeft u interesse in een garage dan kunt u een email sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (er is op dit moment een wachtlijst)