Statenhoek

Over Statenhoek

De "Statenhoek" is een appartementencomplex in Emmen, gelegen tussen het centrum van Emmen en het centrum van Angelslo. Gesitueerd aan de Angelsloerdijk, ligt "Statenhoek" aan de rand van Emmen heerlijk vrij tussen het prachtige groen.

Het complex bestaat uit 105 grotendeels gerenoveerde appartementen voor bewoners van 50 jaar en ouder. De appartementen zijn volledig ingericht voor zelfstandiggebruik. Door het warme en moderne kleurgebruik stralen de appartementen een behaaglijke sfeer uit waar u zich veilig en thuis zult voelen. 

"Statenhoek" biedt bewoners een plek in Emmen waar zij zich echt op hun gemak zullen voelen, in een omgeving waar men zich omgeven weet door gelijkgestemden. U kunt deelnemen aan de diverse activiteiten  georganiseerd door de bewonersvereniging in de sfeervol ingerichte gezamelijke ruimten. U kunt denken aan activiteiten als koffieochtenden, gezellige avonden, klaverjassen en bingo. Of bijvoorbeeld biljarten, handwerken en gymnastiek in de gemeenschappelijke recreatiezaal. 

Het complex beschikt over een bemande receptie. Daarnaast is er een logeerappartement met twee slaapkamers welke gehuurd kan worden ten behoeve van familieleden of kennissen. Rondom het gebouw vindt u een ruime tuin met terras waar het zomers heerlijk toeven is. 

Op loopafstand door de parkachtige omgeving rond "Statenhoek" in Emmen vindt u winkelcentrum "Angelslo", het zwembad "Aquarena" en het "Scheper Ziekenhuis".

Er dient wel vermeld te worden dat het een appartementencomplex voor zelfstandig wonen betreft vanaf 50 jaar, eventuele hulpvragen met betrekking tot wonen, zorg en aanpassingen aan de woning zijn voor rekening van de bewoners, tenzij voldoende indicatie voor ondersteuning door de WMO.

De receptioniste kan u o.a. van dienst zijn bij administratieve vragen, algemene postverzorging, het beheer en reserveren van logeerkamers, ondersteuning bieden bij de activiteiten die georganiseerd worden door de activiteitencommissie van de bewonersvereniging en het verzorgen van de koffieochtenden. Ook is er op elke dag van de week een huismeester aanwezig die u kan ondersteunen bij bepaalde onderhoudszaken in uw appartement. 

Er zijn meerdere types appartementen beschikbaar. Er zijn appartementen met één slaapkamer, twee slaapkamers en appartementen met een verlengde woonkamer. 

In de appartementen is veel belangstelling. U kunt mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. over de beschikbaarheid van de appartementen en of u op de wachtlijst gezet kan worden.

Alle appartementen beschikken over een entree met garderobe, een woonkamer en een gesloten keuken met kastruimte en vaste kasten. De badkamer is ruim en voorzien van douche, toilet en wastafel. De appartementen zijn voorzien van een slaapkamer en hebben allen de beschikking over een separate berging in de kelder.

De appartementen worden allen in de sociale sector verhuurd. Op de appartementen kan men huurtoeslag vragen. De huurprijzen zijn afhankelijke van de grote van de appartementen.

Kortom, de "Statenhoek" biedt een veilige, gezellige en comfortabele woonvoorziening in Emmen, voorzien van alle gemakken.

Voor informatie over de verhuur kunt u contact opnemenmet de beheerder van het complex de Statenhoek. Www.groningenvastgoedbeheer.nl. Bereikbaar via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Telefoonnummer 050 5251833 keuze menu 9.